Magneetdozen bedrukken

Magneetdozen bedrukken is een mooie manier om snel een professioneel uitziende geschenkverpakking te krijgen. Een magneetdoos heeft, zoals de naam al verklapt, een magneetje in het klepje van de deksel zitten. Hierdoor ‘klikt’ het doosje mooi vast en dat geeft een luxe gevoel! Bij magneetdozen-bedrukken.nl kunt u al vanaf 50 stuks een logo of tekst op een magneetdoos laten bedrukken.

Voorbeeld van bedrukte magneetdozen

Magneetdozen met logo bedrukt

Voorbeeld van een bedrukte magneet wijndoos

Magneetdozen kunt u in één kleur laten bedrukken met een zogenaamde foliedruk. Een foliedruk is een folielaagje dat in de vorm van uw logo in het karton wordt gedrukt. Deze foliedruk is in diverse kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld; Goud, Zilver, Koper, Metallic Groen, Metallic Rood, Metallic Blauw, Zwart en Wit.

Het voordeel van een foliedruk is dat het er erg luxe uit ziet. Uw magneetdoos met bedrukking is daardoor echt een eyecatcher!

Een andere manier van magneetdozen bedrukken is via een digitale print. Het grote voordeel van digitaal printen is dat er complete foto’s kunnen worden afgedrukt. De print wordt dus niet beperkt tot 1 kleur. Bestaat uw logo uit een waaier aan kleuren of zelfs met een verloop van de éne kleur naar de andere dan is dat geen probleem met een digitale print!

Bedrukte geschenkdoosjes

Bedrukte magneetdozen

Bedrukte magneetdozen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld luxe kledingstukken in te verpakken. De ontvanger opent de luxe magneetdoos via het klepje met magneetsluiting en ziet uw logo direct op de klep zitten. Elke magneetdoos is gemaakt van een zware en hoge kwaliteit karton (1200 grams) en kan daardoor tegen een stootje. Een magneetdoos wordt daarom vaak bewaard om als opbergdoos te gebruiken, dus nog veel meer kans om uw logo vaker in beeld te krijgen!

Magneetdoos bedrukt met Nederlandse vlag

Magneetdozen in diverse kleuren en formaten

Onze magneetdozen zijn leverbaar in zwart en wit en vanaf visitekaart-formaat tot aan a3+ formaat. De keuze is daarom reuze! Magneetdozen kunnen op onze webshop via onze personaliseer-module eenvoudig worden voorzien van een bedrukking. U kunt eenvoudig uw logo uploaden en een eventueel een extra tekst toevoegen. Laat u de opmaak liever verzorgen door een dtp’er of grafisch vormgever dan is dat ook mogelijk. Een template voor de bedrukking is te downloaden bij elke magneetdoos.

Magneetdozen bedrukken in grote aantallen

Heeft u interesse in grote aantallen magneetdozen met logo? Vanaf 1000 stuks maken wij graag een offerte op maat. Neemt u hiervoor contact op met onze verpakkingsspecialisten via sales@krabbendam.nl